Rode Duivels van België Rode Duivels van België
-

Wiki

Het nationale elftal van Rode Duivels van België. De nationale ploeg werd opgericht in 1895 en bestaat daarmee 129 jaar. Rode Duivels van België speelt voornamelijk in haar thuisstadion Stade Roi Baudouin in Brussel. We houden de voetbaluitslagen van dit voetbalelftal al bij sinds 2014-06-17.

Kalender wedstrijden

De 6 eerstkomende matchen van Rode Duivels van België. Om het volledige wedstrijdprogramma voor Rode Duivels van België te zien klik je op de groene knop onder dit overzicht.

Uitslagen

Meer over Rode Duivels van België

De Belgische nationale ploeg vertegenwoordigt België in internationale voetbalwedstrijden.

Bijnaam

De Belgische nationale ploeg staat binnen België gekend als de Rode Duivels. In het Engels ook wel "the Belgian Red Devils".

WK 2022 kwalificatie

De Rode Duivels kwalificeerden zich voor het WK 2022 door als hoogste te eindigen in groep E van de Europese WK-kwalificaties.

Loting WK-wedstrijden voor het Belgisch nationale elftal

Op 1 april 2022 werden in Doha de ploegen geloot voor de eindronden van het WK. De Rode Duivels zullen het opnemen tegen Canada, Kroatië en Marokko. Het speelschema is daarmee ook gekend. Bekijk het hieronder bij de wedstrijden.

Eerste wedstrijd WK

De Belgen spelen hun eerste wedstrijd tijdens het WK "thuis" tegen Canada. De wedstrijd wordt op woensdag 23 november om 20 uur Belgische tijd gespeeld.

Nieuws over voetbalclub Rode Duivels van België

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook