Voetbalbot voor Discord

Waarom heb ik de Voetbaluitslagen bot nodig?

Live meldingen. Start wedstrijd, rust, goals, beslissingen var
📡 Live meldingen De voetbalbot stuurt live updates van je favoriete voetbalcompetities, toernooien en voetbalclubs. De start van een wedstrijd, begin van de rust, goalmeldingen en zelfs beslissingen van de VAR.
🚀 Snelle updates We investeren veel tijd om de bot heel snel voor je te maken. Op deze manier zijn jij en je vrienden als eerste op de hoogte als er een goal gescoord wordt.
😎 Verhoog interactie De live voetbalbot is een must have voor je chatserver. Zeker als je fans van verschillende teams of landen in je channels hebt zitten. Organiseer pronostieken, praat over wedstrijden en ga in discussie.
99% uptime
100+ competities en toernooien
4.6 ⭐ op top.gg
30.000+ chatservers

Wordt een van de 30.000+ Discord servers die de Voetbaluitslagen bot gebruikt

Start met het gebruik van de bot en volg je favoriete teams, competities en bekertoernooien. Gratis.

Waarom is de Voetbaluitslagen app de beste?

Competities & bekers 🏆

Live updates voor de meest populaire voetbalcompetities en -toernooien

De Voetbaluitslagen bot volgt live alle wedstrijden van de meest populaire voetbalcompetities en bekertoernooien in Europa en de rest van de wereld. Zo kan je de Champions League, Europa League, de wereldbeker voetbal, EURO 2024, Premier League, La Liga, Ligue 1 en veel meer live volgen. Voer ze allemaal toe aan je Discord kanaal of volg de live scores op aparte kanelen waarbij ieder kanaal live de acties van je gekozen competities, bekers en teams volgt.
Snelle updates 🚀

Ontvang updates binnen de minuut

De bot is enorm snel in het versturen van meldingen naar alle servers waar het deel van uit maakt. In de meeste gevallen worden jij en je vrienden verwittigd binnen de 30 seconden dat er zich iets voor doet in een voetbalwedstrijd. Tijdens belangrijke wedstrijden, zoals de Champions League finale, sturen we meer dan 30.000+ meldingen per seconde.
Talen 🌐

Beschikbaar in meerdere talen

Als je er voor kiest om wedstrijdupdates in je eigen taal de ontvangen dan kan je dat gewoon instellen via het /set-language slash commando. Beschikbare talen zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Turks, Grieks, Spaans, Portugees en meer. Als je taal er niet bij staat kan je contact met ons opnemen om de bot in je eigen taal te vertalen.
Continue updates 📅

We steken veel tijd in het verbeteren van de voetbalbot

Onze voetbalbot is gebouwd met de nieuwste technologieën. Dit maakt de bot razendsnel, betrouwbaar en veilig. We gebruiken de nieuwste cloudtechnologie (NVMe SSD's en snelle processoren) om voetbalupdates snel te brengen. Iedere week wordt de bot gecontroleerd op gebreken en optimalisatiekansen. De meeste functies en mogelijkheden van de bot worden gemaakt op aanvraag. Er worden continue nieuwe functies toegevoegd. Kom langs bij onze support server op Discord om met ons support team te spreken en nieuwe functies rechtstreeks met de ontwikkelaars te bespreken.

Waarom de Voetbaluitslagen bot in plaats van andere voetbalbots?

Er zijn andere voetbalbots beschikbaar maar we vinden dat we de beste voetbalbot voor Discord gemaakt hebben. De hoofdvereisten waren dat de bot snel en simpel moest zijn. Door de grote groei van mensen die de bot gebruiken zijn we ook meer functies beginnen toevoegen. Buiten het ontvangen van goalmeldingen word je nu ook op de hoogte gehouden van de start van wedstrijden, wanneer het rust is, welke kaarten er getrokken werden en welke beslissingen de VAR neemt. Om het echt af te maken heeft de Voetbaluitslagen bot ook nog eens een geweldig support team, dat je helpt om het maximale uit de bot te halen.

Wat gebruikers zeggen ❤️

VetTheBeast
⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer nuttige bot als je een voetbalgerelateerde server hebt! Ik vind de bot geweldig <3
Samdeet
⭐⭐⭐⭐⭐
Een goede bot voor eender welke voetbalserver. Heeft de mijne onmiddellijk verbeterd. Ik kijk uit naar nieuwe functies Djee!
jte
⭐⭐⭐⭐⭐
Gebruik deze bot al jaren, geweldig. Werk vlekkeloos. Mijn stem krijgen ze.

Commando's

Commando Beschrijving
/helpToont een helpmelding met basisuitleg
/live [team-or-league-name]Stuurt live scores van dit team, competitie of beker naar je Discord kanaal
/live-stop [team-or-league]Stopt het ontvangen van live scores voor het opgegeven team, competitie of beker
/live-stop-allStopt met het versturen van alle meldingen in je kanaal
/live-listToon een lijst van teams, competities en bekers waar je meldingen van krijgt
/live-upcomingToon aankomende wedstrijden voor je kanaal
/live-nowToon welke wedstrijden nu live zijn
/league-table [league-name]Toon het klassement (huidige stand) voor de gekozen competitie
/league-streaks [league-name]Toon reeksen voor de gekozen competitie
/set-language [language]Verander de taal van de meldingen
/doctorOnderzoekt en repareert problemen. Gebruik als je plots geen meldingen meer ontvangt!

Veelgestelde vragen

Wat is een Discord voetbalbot?
Een voetbalbot is een geautomatiseerde gebruiker die je kan toevoegen aan je Discord chatserver. Je kan met de voetbalbot chatten en je er door op de hoogte laten brengen over voetbalwedstrijden, competities en bekertoernooien.
Hoe kan ik de bot aan mijn chatserver toevoegen?
Klik simpelweg op een van de paarse uitnodigknoppen op deze pagina. Je zal een venster te zien krijgen dat je vraagt aan welke chatserver op Discord je de bot wil toevoegen. Eens toegevoegd kan je beginnen met het configureren van de bot via de slashcommando's (/).
Wanneer krijg ik meldingen van voetbalwedstrijden in mijn kanalen?
Om meldingen te beginnen ontvangen moet je eerst aangeven aan de bot van welke voetbalcompetities, bekers of teams je meldingen wil ontvangen. Je kan dit doen via het /live commando. Na het instellen kan je controleren welke wedstrijden starten via het /live-upcoming commando. Of je kan ook zien welke wedstrijden er bezig zijn via het /live-now commando.
De Voetbaluitslagen bot is gestopt met het versturen van meldingen, wat moet ik doen?
Er ging iets fout. Gelukkig kan je het /doctor command gebruiken. De dokter zal je probleem onderzoeken en zeggen wat het probleem is. Als de dokter niet reageert is de kans groot dat de bot niet de rechten heeft om iets in je kanaal te zeggen. Zorg ervoor dat de bot de juiste permissies heeft.
De voetbalbot gebruiker (Football Nation) is offline, wat nu?
Hoogstwaarschijnlijk wordt er een update of onderhoud uitgevoerd door het ontwikkelteam. Wacht tot de botgebruiker terug komt of ga naar de Discord support server van de Football Nation bot om erachter te komen wat er gaande is.
Waarom maakt de bot webhooks aan?
Om snel meldingen te kunnen sturen naar alle kanalen op Discord is er voor ieder kanaal een webhook nodig.

Support voor de voetbalbot

Als je vragen hebt over de bot, een idee hebt voor een nieuwe functie, problemen of gewoon over voetbal wil praten. Kom dan langs op de supportserver van de bot door hier te klikken. De voertaal op de chatserver is Engels maar er zijn ook meerdere Nederlandstaligen aanwezig om je te helpen mocht je geen Engels spreken.

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook