Charles De Ketelaere

Biografie

Charles De Ketelaere is een 22-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Charles speelde was AC Milan - Cremonese op 2023-05-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Charles De Ketelaere in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Charles De Ketelaere in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Charles De Ketelaere in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Charles De Ketelaere een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Charles De Ketelaere een assist heeft gegeven in de match.

Stats Charles De Ketelaere

Bekijk de matchen en statistieken van Charles De Ketelaere. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Charles De Ketelaere hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Meer over Charles De Ketelaere

Charles De Ketelaere, ook wel CDK genoemd, is een Belgische profvoetballer. De Ketelaere is een jeugdproduct van Club Brugge. Brugge haalde hem in 2008 op 7-jarige leeftijd in huis. Hij heeft als duiveltje bij KFC Varsenare de smaak voor voetbal te pakken gekregen.

Vandaag is De Ketelaere een vaste waarde bij de senioren van Club Brugge. Hij loopt er zich regelmatig in de kijker. Ook internationaal kan hij indruk maken. Zo scoorde hij onlangs op 20-jarige leeftijd nog een doelpunt tegen Italië in de Nations League, en dat in zijn 2de wedstrijd voor de Rode Duivels. Dit lokt veel interesse van grote Europese clubs. Of Club Brugge CDK effectief wil laten gaan is nog niet duidelijk.

Nieuws over voetballer Charles De Ketelaere

Het laatste nieuws gerelateerd aan Charles De Ketelaere. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Charles

Achternaam

De Ketelaere

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-03-10

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Charles De Ketelaere mee voetbalt bij AC Milan, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook