Charles De Ketelaere

Biografie

Charles De Ketelaere is een 20-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Charles speelde was Royale Union Saint-Gilloise - Club Brugge op 2021-08-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Charles De Ketelaere in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Charles De Ketelaere in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Charles De Ketelaere in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Charles De Ketelaere een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Charles De Ketelaere een assist heeft gegeven in de match.

Stats Charles De Ketelaere

Bekijk de matchen en statistieken van Charles De Ketelaere. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag.

Nieuws over voetballer Charles De Ketelaere

Het laatste nieuws gerelateerd aan Charles De Ketelaere. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Charles

Achternaam

De Ketelaere

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2001-03-10

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Charles De Ketelaere mee voetbalt bij Club Brugge, Belgium, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook