Maarten Vandevoordt

Biografie

Maarten Vandevoordt is een 22-jarige voetballer uit België die meestal als doelman speelt. De laatste match die Maarten speelde was KRC Genk - KAA Gent op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maarten Vandevoordt in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maarten Vandevoordt in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maarten Vandevoordt in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maarten Vandevoordt een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maarten Vandevoordt een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maarten Vandevoordt

Bekijk de matchen en statistieken van Maarten Vandevoordt. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maarten Vandevoordt hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Maarten Vandevoordt

Het laatste nieuws gerelateerd aan Maarten Vandevoordt. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Maarten

Achternaam

Vandevoordt

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-02-26

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maarten Vandevoordt mee voetbalt bij KRC Genk, Belgium U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook