Timothy Castagne

Biografie

Timothy Castagne is een 28-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Timothy speelde was Rode Duivels van België - Luxemburg op 2024-06-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Timothy Castagne in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Timothy Castagne in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Timothy Castagne in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Timothy Castagne een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Timothy Castagne een assist heeft gegeven in de match.

Stats Timothy Castagne

Bekijk de matchen en statistieken van Timothy Castagne. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Timothy Castagne hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Timothy Castagne

Het laatste nieuws gerelateerd aan Timothy Castagne. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Timothy

Achternaam

Castagne

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-12-05

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

185 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Timothy Castagne mee voetbalt bij Belgium, Fulham, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook