Kevin De Bruyne

Biografie

Kevin De Bruyne is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kevin speelde was Manchester City - Manchester United op 2023-06-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kevin De Bruyne in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kevin De Bruyne in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kevin De Bruyne in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kevin De Bruyne een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kevin De Bruyne een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kevin De Bruyne

Bekijk de matchen en statistieken van Kevin De Bruyne. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kevin De Bruyne hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kevin De Bruyne

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kevin De Bruyne. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kevin

Achternaam

De Bruyne

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-06-28

Afkomst

België

Geboorteplaats

Drongen

Nationaliteit

België

Lengte

181 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kevin De Bruyne mee voetbalt bij Manchester City, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook