Jeremy Doku

Biografie

Jeremy Doku is een 21-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jeremy speelde was Manchester City - Luton op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jeremy Doku in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jeremy Doku in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jeremy Doku in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jeremy Doku een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jeremy Doku een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jeremy Doku

Bekijk de matchen en statistieken van Jeremy Doku. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jeremy Doku hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jeremy Doku

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jeremy Doku. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jeremy

Achternaam

Doku

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-05-27

Geboorteland

België

Afkomst

België

Lengte

171 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jeremy Doku mee voetbalt bij Manchester City, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook