1 Rennes 1.68
X Gelijk 4.10
2 Shakhtar Donetsk 5.00

52'
Amine Gouiri voert een mooie assist uit. Doelpunt door Karl Brillant Toko Ekambi. Het staat nu 1-0.
106'
Doelpunt door Ibrahim Salah in minuut 106. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Jeremy Doku was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-0.
119'
Een owngoal door Jeanuël Belocian. Dit is niet goed. Na deze goal is het 2-1.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kevin Jesús Kelsy Genez scoort. 2-2. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
133'
Een gemiste strafschop door Chimuanya Ugochukwu. Het blijft 2-2.
132'
Bij Yukhym Konoplya geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-3 is de score.
131'
Bij Warmed Omari geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 3-3.
130'
Een strafschop. Danylo Sikan gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
129'
Bij Flavien Tait geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-3 is de score.
128'
Bij Amine Gouiri geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-3.
127'
We zijn in minuut 127 als er een penalty gefloten wordt. Valerii Bondar schiet en mist. Wat jammer.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Artem Bondarenko scoort. Het staat nu 5-4.
125'
Een strafschop. Birger Meling gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Heorhii Sudakov scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 5-5.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Jeremy Doku schiet en mist. Wat jammer.
122'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Yehor Nazaryna scoort. Na deze goal is het 5-6.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Désiré Doué scoort. 6-6. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.