Arthur Theate

Biografie

Arthur Theate is een 23-jarige voetballer uit Belgiƫ die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Arthur speelde was Maccabi Haifa - Rennes op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Arthur Theate in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Arthur Theate in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Arthur Theate in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon āš½ of een fistbump šŸ¤œ. De voetbal geeft aan dat Arthur Theate een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Arthur Theate een assist heeft gegeven in de match.

Stats Arthur Theate

Bekijk de matchen en statistieken van Arthur Theate. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Arthur Theate hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Arthur Theate

Het laatste nieuws gerelateerd aan Arthur Theate. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carriĆØre, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Arthur

Achternaam

Theate

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-05-25

Geboorteland

Belgiƫ

Afkomst

Belgiƫ

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Arthur Theate mee voetbalt bij Rennes, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook