Bohdan Mykhailichenko

Biografie

Bohdan Mykhailichenko is een 25-jarige voetballer uit Oekraïne die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Bohdan speelde was Royale Union Saint-Gilloise - RSC Anderlecht op 2022-04-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bohdan Mykhailichenko in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bohdan Mykhailichenko in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bohdan Mykhailichenko in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bohdan Mykhailichenko een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bohdan Mykhailichenko een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bohdan Mykhailichenko

Bekijk de matchen en statistieken van Bohdan Mykhailichenko. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bohdan Mykhailichenko hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bohdan

Achternaam

Mykhailichenko

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-03-21

Geboorteland

Oekraïne

Geboorteplaats

Boryspil

Nationaliteit

Oekraïne

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bohdan Mykhailichenko mee voetbalt bij RSC Anderlecht, Ukraine, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook