Youri Tielemans

Biografie

Youri Tielemans is een 26-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Youri speelde was Aston Villa - Nottingham Forest op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Youri Tielemans in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Youri Tielemans in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Youri Tielemans in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Youri Tielemans een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Youri Tielemans een assist heeft gegeven in de match.

Stats Youri Tielemans

Bekijk de matchen en statistieken van Youri Tielemans. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Youri Tielemans hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Youri Tielemans

Het laatste nieuws gerelateerd aan Youri Tielemans. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Youri

Achternaam

Tielemans

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-05-07

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Ukkel

Afkomst

België

Lengte

176 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Youri Tielemans mee voetbalt bij Aston Villa, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook