Hans Vanaken

Biografie

Hans Vanaken is een 31-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Hans speelde was Club Brugge - Cercle Brugge op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Hans Vanaken in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Hans Vanaken in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Hans Vanaken in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Hans Vanaken een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Hans Vanaken een assist heeft gegeven in de match.

Stats Hans Vanaken

Bekijk de matchen en statistieken van Hans Vanaken. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Hans Vanaken hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Hans Vanaken

Het laatste nieuws gerelateerd aan Hans Vanaken. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Hans

Achternaam

Vanaken

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-24

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Neerpelt

Afkomst

België

Lengte

194 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Hans Vanaken mee voetbalt bij Club Brugge FC, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook