Dodi Lukébakio Ngandoli

Biografie

Dodi Lukébakio Ngandoli is een 26-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Dodi speelde was Mallorca - Sevilla op 2023-12-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dodi Lukébakio Ngandoli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dodi Lukébakio Ngandoli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dodi Lukébakio Ngandoli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dodi Lukébakio Ngandoli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dodi Lukébakio Ngandoli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dodi Lukébakio Ngandoli

Bekijk de matchen en statistieken van Dodi Lukébakio Ngandoli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dodi Lukébakio Ngandoli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Dodi Lukébakio Ngandoli

Het laatste nieuws gerelateerd aan Dodi Lukébakio Ngandoli. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Dodi

Achternaam

Lukébakio Ngandoli

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-24

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Asse

Afkomst

België

Lengte

187 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dodi Lukébakio Ngandoli mee voetbalt bij Sevilla, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook