Romelu Lukaku Menama

Biografie

Romelu Lukaku Menama is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Romelu speelde was Monza - AS Roma op 2024-03-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Romelu Lukaku Menama in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Romelu Lukaku Menama in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Romelu Lukaku Menama in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Romelu Lukaku Menama een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Romelu Lukaku Menama een assist heeft gegeven in de match.

Stats Romelu Lukaku Menama

Bekijk de matchen en statistieken van Romelu Lukaku Menama. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Romelu Lukaku Menama hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Romelu Lukaku Menama

Het laatste nieuws gerelateerd aan Romelu Lukaku Menama. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Romelu

Achternaam

Lukaku Menama

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-05-13

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Antwerpen

Afkomst

België

Lengte

190 cm

Gewicht

94 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Romelu Lukaku Menama mee voetbalt bij AS Roma, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook