1 Estudiantes de Merida FC 3.40
X Gelijk 3.25
2 Deportivo Tachira FC 2.16

25'
Nelson Antonio Hernández Bellorín voert een mooie assist uit. Doelpunt door Yerson Ronaldo Chacón Ramírez. Het staat nu 0-1.
87'
Doelpunt door Junior José Paredes Jaspe in minuut 87. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Wilfredo Daniel Peña Peña was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
121'
Bij José Alexis Doldán Aquino geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 2-1 is de score.
122'
Een gemiste strafschop door Diomar Ángel Díaz Calderón. Het blijft 2-1.
123'
We zijn in minuut 123 als er een penalty gefloten wordt. Christian Leonardo Flores Calderón schiet en mis. Wat jammer.
124'
Een strafschop. Edder José Farías Martínez gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
Bij Ervin Vladimir Zorrilla Perez geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-1.
126'
Bij Gonzalo Gabriel Ritacco geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Het staat nu 3-2.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jorge Alberto Páez Santamaría scoort. Het staat nu 4-2.
128'
We zijn in minuut 128 als er een penalty gefloten wordt. Bryan José Castillo Rosendo schiet en mis. Wat jammer.