Pablo Jesús Camacho Figueira

Biografie

Pablo Jesús Camacho Figueira is een 33-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Pablo Jesús speelde was UCV - Deportivo Tachira FC op 2024-04-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pablo Jesús Camacho Figueira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pablo Jesús Camacho Figueira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pablo Jesús Camacho Figueira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pablo Jesús Camacho Figueira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pablo Jesús Camacho Figueira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pablo Jesús Camacho Figueira

Bekijk de matchen en statistieken van Pablo Jesús Camacho Figueira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pablo Jesús Camacho Figueira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pablo Jesús

Achternaam

Camacho Figueira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-12-12

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Afkomst

Venezuela

Lengte

178 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pablo Jesús Camacho Figueira mee voetbalt bij Venezuela, Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook