Jesús Alejandro Quintero

Biografie

Jesús Alejandro Quintero is een 22-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jesús Alejandro speelde was Deportivo Tachira FC - Palmeiras op 2022-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jesús Alejandro Quintero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jesús Alejandro Quintero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jesús Alejandro Quintero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jesús Alejandro Quintero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jesús Alejandro Quintero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jesús Alejandro Quintero

Bekijk de matchen en statistieken van Jesús Alejandro Quintero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jesús Alejandro Quintero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jesús Alejandro

Achternaam

Quintero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-02-01

Geboorteland

Venezuela

Nationaliteit

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jesús Alejandro Quintero mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook