Carlos Alberto Vivas González

Biografie

Carlos Alberto Vivas González is een 20-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Carlos Alberto speelde was Trujillanos FC - Deportivo Tachira FC op 2021-10-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Alberto Vivas González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Alberto Vivas González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Alberto Vivas González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Alberto Vivas González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Alberto Vivas González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Alberto Vivas González

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Alberto Vivas González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Alberto Vivas González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Alberto

Achternaam

Vivas González

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-04-04

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

182 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Alberto Vivas González mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook