Nelson Antonio Hernández Bellorín

Biografie

Nelson Antonio Hernández Bellorín is een 31-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nelson Antonio speelde was Deportivo Tachira FC - Libertad Asuncion op 2024-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nelson Antonio Hernández Bellorín in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nelson Antonio Hernández Bellorín in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nelson Antonio Hernández Bellorín in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nelson Antonio Hernández Bellorín een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nelson Antonio Hernández Bellorín een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nelson Antonio Hernández Bellorín

Bekijk de matchen en statistieken van Nelson Antonio Hernández Bellorín. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nelson Antonio Hernández Bellorín hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nelson Antonio

Achternaam

Hernández Bellorín

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-07-08

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

El Tigre

Afkomst

Venezuela

Lengte

177 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nelson Antonio Hernández Bellorín mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook