Cristian Yonaiker Rivas Vielma

Biografie

Cristian Yonaiker Rivas Vielma is een 27-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Cristian Yonaiker speelde was Puerto Cabello - Estudiantes de Merida FC op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Yonaiker Rivas Vielma in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Yonaiker Rivas Vielma in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Yonaiker Rivas Vielma in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristian Yonaiker Rivas Vielma een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Yonaiker Rivas Vielma een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Yonaiker Rivas Vielma

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Yonaiker Rivas Vielma. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Yonaiker Rivas Vielma hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian Yonaiker

Achternaam

Rivas Vielma

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-01-20

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Mérida

Afkomst

Venezuela

Lengte

168 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Yonaiker Rivas Vielma mee voetbalt bij Venezuela, Monagas SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook