Esli Samuel García Cordero

Biografie

Esli Samuel García Cordero is een 22-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Esli Samuel speelde was Deportivo Tachira FC - Zamora FC op 2021-10-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Esli Samuel García Cordero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Esli Samuel García Cordero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Esli Samuel García Cordero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Esli Samuel García Cordero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Esli Samuel García Cordero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Esli Samuel García Cordero

Bekijk de matchen en statistieken van Esli Samuel García Cordero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Esli Samuel García Cordero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Esli Samuel

Achternaam

García Cordero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-07-14

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Araure

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

163 cm

Gewicht

58 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Esli Samuel García Cordero mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook