Ervin Vladimir Zorrilla Perez

Biografie

Ervin Vladimir Zorrilla Perez is een 27-jarige voetballer uit Panama die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ervin Vladimir speelde was Metropolitanos FC - Zamora FC op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ervin Vladimir Zorrilla Perez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ervin Vladimir Zorrilla Perez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ervin Vladimir Zorrilla Perez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ervin Vladimir Zorrilla Perez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ervin Vladimir Zorrilla Perez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ervin Vladimir Zorrilla Perez

Bekijk de matchen en statistieken van Ervin Vladimir Zorrilla Perez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ervin Vladimir Zorrilla Perez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ervin Vladimir

Achternaam

Zorrilla Perez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-05-14

Geboorteland

Panama

Geboorteplaats

Ciudad de Panamá

Afkomst

Panama

Lengte

177 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ervin Vladimir Zorrilla Perez mee voetbalt bij Estudiantes de Merida FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook