Diego Enrique Valdés Guerrero

Biografie

Diego Enrique Valdés Guerrero is een 29-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als doelman speelt. De laatste match die Diego Enrique speelde was Deportivo Tachira FC - Independiente Petrolero op 2022-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Diego Enrique Valdés Guerrero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Diego Enrique Valdés Guerrero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Diego Enrique Valdés Guerrero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Diego Enrique Valdés Guerrero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Diego Enrique Valdés Guerrero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Diego Enrique Valdés Guerrero

Bekijk de matchen en statistieken van Diego Enrique Valdés Guerrero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Diego Enrique Valdés Guerrero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Diego Enrique

Achternaam

Valdés Guerrero

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-02-12

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

184 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Diego Enrique Valdés Guerrero mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook