Julián Alonso Figueroa Rentería

Biografie

Julián Alonso Figueroa Rentería is een 31-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Julián Alonso speelde was Deportivo Tachira FC - River Plate op 2024-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julián Alonso Figueroa Rentería in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julián Alonso Figueroa Rentería in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julián Alonso Figueroa Rentería in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julián Alonso Figueroa Rentería een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julián Alonso Figueroa Rentería een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julián Alonso Figueroa Rentería

Bekijk de matchen en statistieken van Julián Alonso Figueroa Rentería. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julián Alonso Figueroa Rentería hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julián Alonso

Achternaam

Figueroa Rentería

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-01-29

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Afkomst

Colombia

Lengte

175 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julián Alonso Figueroa Rentería mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook