KAA Gent KAA Gent
-

Wiki

KAA Gent is een voetbalclub uit België. De club werd opgericht in 1900 en bestaat daarmee 124 jaar. KAA Gent speelt voornamelijk in haar thuisstadion GHELAMCO-arena in Gent. We houden de voetbaluitslagen van deze club al bij sinds 2014-07-26.

Kalender wedstrijden

De 6 eerstkomende matchen van KAA Gent. Om het volledige wedstrijdprogramma voor KAA Gent te zien klik je op de groene knop onder dit overzicht.

Uitslagen

Meer over KAA Gent

De start van KAA Gent: Een historisch overzicht

In het jaar 1900 werd de Koninklijke Atletiek Associatie Gent opgericht, en sindsdien heeft de club met trots het stamnummer 7 gedragen. Gevestigd in het hart van de historische stad Gent, heeft KAA Gent zijn plaats verdiend als een ware legende in het Belgische voetbal.

De Buffalo's brullen in de KAA Gent Ghelamco Arena

De bijnaam van de club, "De Buffalo's," weerklinkt luid en duidelijk in de KAA Gent Ghelamco Arena, het indrukwekkende thuisstadion met een capaciteit van 20000 toeschouwers. Hier komen supporters samen om met passie en trots hun geliefde team aan te moedigen.

Leiderschap en visie: Sam Baro en Michel Louwagie aan het roer

Onder het voorzitterschap van Sam Baro heeft KAA Gent sportieve successen behaald. Michel Louwagie, manager, heeft gewerkt aan het vormgeven van een competitief team.

Hein Vanhaezebrouck en Danijel Milicevic: Het Dream Team op het Veld

Met Hein Vanhaezebrouck aan het roer als hoofdtrainer, bijgestaan door de assistent Danijel Milicevic, heeft het duo een visie aan de dag gelegd die KAA Gent naar nieuwe hoogten hebben gestuwd op het voetbalveld.

Baloise: Hoofdsponsor van KAA Gent

Baloise, als hoofdsponsor, heeft bijgedragen aan de financiële stabiliteit van de club. Hun steun heeft KAA Gent in staat gesteld om zich te meten met de besten in de Jupiler League, de hoogste voetbalcompetitie in België.

Craft: het tenue van KAA Gent

Het opvallende tenue van KAA Gent in blauw en wit, geleverd door Craft, weerspiegelt de kracht van het team en de elegante stijl die de stad Gent kenmerkt. Het geeft de spelers een unieke uitstraling op het veld, terwijl ze streven naar sportieve doelen.

KAA Gent Website

Op www.kaagent.be kunnen fans de laatste updates volgen en deel uitmaken van de opwindende reis van hun favoriete club. Het verhaal van KAA Gent ontwikkelt zich als een levendig hoofdstuk in de geschiedenis van het Belgische voetbal, waar passie, toewijding en triomf samenkomen.

Nieuws over voetbalclub KAA Gent

Stand KAA Gent

First Division A: Relegation Round
Team Pnt
Sporting Charleroi Sporting Charleroi 36
RWDM RWDM 30
KAS Eupen KAS Eupen 25
KV Kortrijk KV Kortrijk 25
First Division A: Conference League Play-off Group
Team Pnt
KAA Gent KAA Gent 36
KV Mechelen KV Mechelen 30
STVV Sint-Truiden STVV Sint-Truiden 27
OH Leuven OH Leuven 23
Standard Luik Standard Luik 21
KVC Westerlo KVC Westerlo 17

Factsheet

Spelers KAA Gent

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook