Siebe Van der Heyden

Biografie

Siebe Van der Heyden is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Siebe speelde was Standard Luik - Royale Union Saint-Gilloise op 2022-11-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Siebe Van der Heyden in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Siebe Van der Heyden in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Siebe Van der Heyden in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Siebe Van der Heyden een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Siebe Van der Heyden een assist heeft gegeven in de match.

Stats Siebe Van der Heyden

Bekijk de matchen en statistieken van Siebe Van der Heyden. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Siebe Van der Heyden hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Siebe

Achternaam

Van der Heyden

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-05-30

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Denderleeuw

Nationaliteit

België

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Siebe Van der Heyden mee voetbalt bij Royale Union Saint-Gilloise, Belgium, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook