Leonardo da Silva Lopes

Biografie

Leonardo da Silva Lopes is een 23-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leonardo speelde was Cercle Brugge - KV Mechelen op 2022-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo da Silva Lopes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo da Silva Lopes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo da Silva Lopes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo da Silva Lopes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo da Silva Lopes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo da Silva Lopes

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo da Silva Lopes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo da Silva Lopes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo

Achternaam

da Silva Lopes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-11-30

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Nationaliteit

Portugal

Lengte

168 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo da Silva Lopes mee voetbalt bij Cercle Brugge, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook