Víctor Ignacio Malcorra (in)
Maximiliano Alberto Lovera (uit)
87'

52'
Bij Jaminton Leandro Campaz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 0-1.
61'
Doelpunt door Agustín Sández in minuut 61. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Facundo Mallo Blanco was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 0-2.
81'
Emiliano Gabriel Vecchio voert een mooie assist uit. Doelpunt door Roger Beyker Martínez Tobinson. Na deze goal is het 1-2.
98'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Juan Fernando Quintero Paniagua scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
136'
Een strafschop. Leonardo Germán Sigali gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
135'
Bij Juan Cruz Komar geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-3.
134'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Facundo Mura scoort. 3-3. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
133'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Octavio Andrés Bianchi scoort. Het staat nu 3-4.
132'
Bij Agustín Ezequiel Almendra geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 4-4. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
131'
Bij Kevin Ortíz geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 4-5.
130'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Emiliano Gabriel Vecchio scoort. Alles is terug mogelijk nu met de 5-5.
129'
Bij Carlos Gustavo Quintana geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 5-6.
128'
Bij Gabriel Agustín Hauche geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Alles is terug mogelijk nu met de 6-6.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Agustín Sández scoort. 6-7 is de score.
126'
Een strafschop. Aníbal Ismael Moreno gaat de penalty nemen. Een misser. Dit is nooit leuk. Zeker niet voor de strafschopnemer van dienst.
125'
We zijn in minuut 125 als er een penalty gefloten wordt. Facundo Mallo Blanco schiet en mis. Wat jammer.
124'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Roger Beyker Martínez Tobinson scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 7-7. Goal 2 voor Martínez Tobinson.
123'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Jaminton Leandro Campaz scoort. 7-8 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
122'
Bij Juan Fernando Quintero Paniagua geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 8-8. Goal 2 voor Quintero Paniagua.
121'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Maximiliano Alberto Lovera scoort. Het staat nu 8-9.