Gonzalo Rubén Piovi

Biografie

Gonzalo Rubén Piovi is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Gonzalo Rubén speelde was Racing Club - Argentinos JRS op 2022-09-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gonzalo Rubén Piovi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gonzalo Rubén Piovi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gonzalo Rubén Piovi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gonzalo Rubén Piovi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gonzalo Rubén Piovi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gonzalo Rubén Piovi

Bekijk de matchen en statistieken van Gonzalo Rubén Piovi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gonzalo Rubén Piovi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gonzalo Rubén

Achternaam

Piovi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-09-08

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

180 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gonzalo Rubén Piovi mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook