Gabriel Arias Arroyo

Biografie

Gabriel Arias Arroyo is een 36-jarige voetballer uit Chili die meestal als doelman speelt. De laatste match die Gabriel speelde was Racing Club - Newells Old Boys op 2023-09-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Arias Arroyo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Arias Arroyo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Arias Arroyo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Arias Arroyo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Arias Arroyo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Arias Arroyo

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Arias Arroyo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Arias Arroyo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel

Achternaam

Arias Arroyo

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-09-13

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Neuquén

Afkomst

Chili

Lengte

188 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Arias Arroyo mee voetbalt bij Chile, Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook