Maximiliano Samuel Romero

Biografie

Maximiliano Samuel Romero is een 23-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Maximiliano Samuel speelde was Racing Club - Union Santa Fe op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maximiliano Samuel Romero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maximiliano Samuel Romero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maximiliano Samuel Romero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maximiliano Samuel Romero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maximiliano Samuel Romero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maximiliano Samuel Romero

Bekijk de matchen en statistieken van Maximiliano Samuel Romero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maximiliano Samuel Romero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Maximiliano Samuel

Achternaam

Romero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-01-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Moreno

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

179 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maximiliano Samuel Romero mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook