Aníbal Ismael Moreno

Biografie

Aníbal Ismael Moreno is een 23-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aníbal Ismael speelde was Racing Club - Union Santa Fe op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aníbal Ismael Moreno in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aníbal Ismael Moreno in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aníbal Ismael Moreno in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aníbal Ismael Moreno een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aníbal Ismael Moreno een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aníbal Ismael Moreno

Bekijk de matchen en statistieken van Aníbal Ismael Moreno. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aníbal Ismael Moreno hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aníbal Ismael

Achternaam

Moreno

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-05-13

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

San Fernando del Valle de Catamarca

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aníbal Ismael Moreno mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook