Gabriel Agustín Hauche

Biografie

Gabriel Agustín Hauche is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Gabriel Agustín speelde was Racing Club - Union Santa Fe op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Gabriel Agustín Hauche in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Gabriel Agustín Hauche in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Gabriel Agustín Hauche in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Gabriel Agustín Hauche een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Gabriel Agustín Hauche een assist heeft gegeven in de match.

Stats Gabriel Agustín Hauche

Bekijk de matchen en statistieken van Gabriel Agustín Hauche. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Gabriel Agustín Hauche hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Gabriel Agustín

Achternaam

Hauche

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1986-11-27

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Remedios de Escalada

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

168 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Gabriel Agustín Hauche mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook