2018 - Ronde 8
Woensdag 5 september 2018 03:00
3 - 2

33'
Doelpunt door César Manuel Carrillo Mejía in minuut 33. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Andrés Felipe Román Mosquera was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 0-1.
50'
Bij César Augusto Arias Moros geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
54'
Doelpunt door César Augusto Arias Moros in minuut 54. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Róger Mauricio Torres Hoya was dit niet mogelijk geweest. 2-1 is de score. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
59'
Bij César Augusto Arias Moros geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 3-1. Een hattrick voor César Augusto Arias Moros.
62'
Doelpunt door César Manuel Carrillo Mejía in minuut 62. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Oscar David Barreto Pérez was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 3-2. Goal 2 voor Carrillo Mejía.