Emiliano Adrián Insúa Zapata

Biografie

Emiliano Adrián Insúa Zapata is een 33-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Emiliano Adrián speelde was Racing Club - Union Santa Fe op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Emiliano Adrián Insúa Zapata in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Emiliano Adrián Insúa Zapata in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Emiliano Adrián Insúa Zapata in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Emiliano Adrián Insúa Zapata een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Emiliano Adrián Insúa Zapata een assist heeft gegeven in de match.

Stats Emiliano Adrián Insúa Zapata

Bekijk de matchen en statistieken van Emiliano Adrián Insúa Zapata. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Emiliano Adrián Insúa Zapata hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Emiliano Adrián

Achternaam

Insúa Zapata

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-01-07

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

180 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Emiliano Adrián Insúa Zapata mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook