Jonathan David Gómez

Biografie

Jonathan David Gómez is een 33-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jonathan David speelde was Racing Club - Newells Old Boys op 2023-09-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan David Gómez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan David Gómez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan David Gómez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan David Gómez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan David Gómez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan David Gómez

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan David Gómez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan David Gómez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan David

Achternaam

Gómez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-12-21

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Capitán Bermúdez

Afkomst

Argentinië

Lengte

171 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan David Gómez mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook