Denzel Jubitana (in)
Joachim Van Damme (uit)
78'

20'
Doelpunt door Edon Zhegrova in minuut 20. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Zinho Gano was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 1-0.
53'
We zijn in minuut 53 als er een penalty gefloten wordt. Alejandro Pozuelo Melero schiet en mist. Wat jammer.
66'
Doelpunt door Nana Opoku Ampomah in minuut 66. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Aleksandar Boljević was dit niet mogelijk geweest. 1-1. Met deze goal beginnen we terug van nul af aan.
69'
We zijn in minuut 69 als er een penalty gefloten wordt. Leandro Trossard schiet en mist. Wat jammer.
74'
Denzel Jubitana voert een mooie assist uit. Doelpunt door Nana Opoku Ampomah. Na deze goal is het 1-2. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
78'
Doelpunt door Mbwana Ally Samatta in minuut 78. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Ruslan Malinovskiy was dit niet mogelijk geweest. Daar is de gelijkmaker het staat nu 2-2.
89'
Niemand shot graag een goal in eigen doel. Ook Maximiliano Caufriez niet. Maar goed ... hiermee wordt het 3-2