Danny Vuković

Biografie

Danny Vuković is een 39-jarige voetballer uit Australië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Danny speelde was Central Coast Mariners - Sydney op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Danny Vuković in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Danny Vuković in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Danny Vuković in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Danny Vuković een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Danny Vuković een assist heeft gegeven in de match.

Stats Danny Vuković

Bekijk de matchen en statistieken van Danny Vuković. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Danny Vuković hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Danny Vuković

Het laatste nieuws gerelateerd aan Danny Vuković. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Danny

Achternaam

Vuković

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1985-03-27

Geboorteland

Australië

Geboorteplaats

Sydney

Afkomst

Australië

Lengte

187 cm

Gewicht

96 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Danny Vuković mee voetbalt bij Australia, Central Coast Mariners, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook