Nana Opoku Ampomah

Biografie

Nana Opoku Ampomah is een 28-jarige voetballer uit Ghana die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nana Opoku speelde was Royal Antwerp FC - RAAL La Louvière op 2021-02-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nana Opoku Ampomah in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nana Opoku Ampomah in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nana Opoku Ampomah in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nana Opoku Ampomah een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nana Opoku Ampomah een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nana Opoku Ampomah

Bekijk de matchen en statistieken van Nana Opoku Ampomah. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nana Opoku Ampomah hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nana Opoku

Achternaam

Ampomah

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-01-02

Geboorteland

Ghana

Afkomst

Ghana

Lengte

176 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nana Opoku Ampomah mee voetbalt bij Fortuna Dusseldorf, Ghana, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook