Aleksandar Boljević

Biografie

Aleksandar Boljević is een 28-jarige voetballer uit Montenegro die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Aleksandar speelde was Hapoel Hadera - Hapoel Tel Aviv op 2023-05-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Aleksandar Boljević in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Aleksandar Boljević in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Aleksandar Boljević in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Aleksandar Boljević een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Aleksandar Boljević een assist heeft gegeven in de match.

Stats Aleksandar Boljević

Bekijk de matchen en statistieken van Aleksandar Boljević. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Aleksandar Boljević hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Aleksandar

Achternaam

Boljević

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-12-12

Geboorteland

Montenegro

Geboorteplaats

Podgorica

Afkomst

Montenegro

Lengte

186 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Aleksandar Boljević mee voetbalt bij Montenegro, Hapoel Tel Aviv, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook