Voetbal in België

Kom als eerste de Belgische voetbaluitslagen te weten. We brengen natuurlijk verslag uit van de eerste en tweede klasse van België maar ook van de provinciale competities. De Jupiler Pro League (1A) is de eerste competitie die we op Voetbaluitslagen.be zijn beginnen te tracken. Daarna volgde al snel Profvoetbal 1B, ook bekend als de Proximus League en sinds 2021 de provinciale voetbaluitslagen van zowel Vlaanderen als Wallonië.

In België hebben we verder de Croky Cup. De Croky cup is de officiële beker van België. In dit nationale toernooi nemen alle professionele en amateurclubs van België het tegen elkaar op om een plaatsje in de finale te kunnen bemachtigen. De winnaar mag zich een jaar Bekerwinnaar van België noemen.

Ben je op zoek naar de voetbaluitslagen van de Belgische nationale ploeg? Ga dan naar de pagina van de Rode Duivels om afgelopen en aankomende wedstrijden te bekijken.

Een overzicht van alle competities in België. Klik op een voetbalcompetitie om alle voetbalclubs in die competitie te zien.

Competitie Type
1A Jupiler Pro League Competitie
1B Pro League Competitie
Beker van België Toernooi
Eerste Nationale Competitie
Provinciaal Antwerpen Competitie
Provinciaal Henegouwen Competitie
Provinciaal Limburg Competitie
Provinciaal Luik Competitie
Provinciaal Luxemburg Competitie
Provinciaal Namen Competitie
Provinciaal Oost-Vlaanderen Competitie
Provinciaal Vlaams-Brabant Competitie
Provinciaal Waals-Brabant Competitie
Provinciaal West-Vlaanderen Competitie
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook