Provinciale voetbaluitslagen België

Op Voetbaluitslagen.be kan je de regionale voetbaluitslagen van het Belgisch provinciaal voetbal volgen.

Het provinciaal voetbal wordt in België georganiseerd door Voetbal Vlaanderen voor het Nederlandstalige gedeelte en voor het Franstalige gedeelte van België door de ACFF (afkorting voor "Association des Clubs Francophone de Football" vrij vertaald "de associatie van Franstalige voetbalclubs").

We zijn begonnen met 4 reeksen van het provinciaal Belgisch voetbal bij te houden. Dit voor de seizoenen 2019, 2020 en 2021. Let er wel op dat de matchen voor de seizoenen van 2019 en 2020 niet compleet afgewerkt zijn door Covid-19. Door tal van coronabesmettingen is er toen besloten geweest om deze seizoenen in het provinciaal voetbal te staken.

De voetbaluitslagen en standen zijn voor volgende provinciale reeksen beschikbaar:

Voor de voetbaluitslagen van Oost- en West-Vlaanderen hebben we altijd het goede voorbeeld gehad van Wim Vermeer. Jaren kon je op de blog van Wim Vermeer de uitslagen van de matchen terugvinden, maar jammer genoeg is hij met de blog gestopt. Maar geen nood, je kan nu de uitslagen op deze site checken. Nu hopen dat ook de Sporza-journalisten de weg naar de Voetbaluitslagen.be app vinden. Wim vertelde in een interview met HLN dat Tom Boudeweel van Sporza Radio zijn voetbaluitslagen gebruikte. Lees hier het interview

Update: Voor het seizoen 2021/2022 hebben we ook de overige eerste reeksen van het Belgisch provinciaal voetbal beschikbaar gemaakt (Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg). Zowel de voetbaluitslagen als de tussenstanden en de doelpuntenmakers.
Bekijk de Waalse provinciale voetbaluitslagen

Live voetbaluitslagen zijn helaas nog niet mogelijk voor het provinciaal voetbal.

App

We zijn op dit moment bezig met een app voor Voetbaluitslagen. Ook de provinciale uitslagen zullen er in te volgen zijn net als de stand van de eerste reeksen in het regionaal voetbal. We willen weten wat je graag in deze app zou zien. Laat ons weten wat je vind van andere apps en wat je er graag aan verbeterd zou zien of in onze app graag zou terugzien. Stuur ons je ideeën  via onze Facebook Messenger. We beantwoorden iedereen binnen de 48 uur!

Meer voetbal:
Release notes
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook