Mouhamadou Lamine N'Dao

Biografie

Mouhamadou Lamine N'Dao is een 29-jarige voetballer uit Senegal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mouhamadou Lamine speelde was Stade Tunisien - Esperance Tunis op 2024-05-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mouhamadou Lamine N'Dao in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mouhamadou Lamine N'Dao in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mouhamadou Lamine N'Dao in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mouhamadou Lamine N'Dao een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mouhamadou Lamine N'Dao een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mouhamadou Lamine N'Dao

Bekijk de matchen en statistieken van Mouhamadou Lamine N'Dao. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mouhamadou Lamine N'Dao hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mouhamadou Lamine

Achternaam

N'Dao

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-12-19

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Dakar

Afkomst

Senegal

Lengte

178 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mouhamadou Lamine N'Dao mee voetbalt bij Stade Tunisien, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook