Maximiliano Caufriez

Biografie

Maximiliano Caufriez is een 26-jarige voetballer uit België die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Maximiliano speelde was Clermont Foot - Marseille op 2023-02-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maximiliano Caufriez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maximiliano Caufriez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maximiliano Caufriez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maximiliano Caufriez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maximiliano Caufriez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maximiliano Caufriez

Bekijk de matchen en statistieken van Maximiliano Caufriez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maximiliano Caufriez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Maximiliano Caufriez

Het laatste nieuws gerelateerd aan Maximiliano Caufriez. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Maximiliano

Achternaam

Caufriez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-02-16

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Lengte

189 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maximiliano Caufriez mee voetbalt bij Clermont Foot, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook