Rob Schoofs

Biografie

Rob Schoofs is een 30-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Rob speelde was KV Mechelen - KVC Westerlo op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Rob Schoofs in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Rob Schoofs in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Rob Schoofs in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Rob Schoofs een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Rob Schoofs een assist heeft gegeven in de match.

Stats Rob Schoofs

Bekijk de matchen en statistieken van Rob Schoofs. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Rob Schoofs hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Rob Schoofs

Het laatste nieuws gerelateerd aan Rob Schoofs. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Rob

Achternaam

Schoofs

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-23

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Herk-de-Stad

Afkomst

België

Lengte

178 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Rob Schoofs mee voetbalt bij KV Mechelen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook