2 Bayer Leverkusen 3.20

13'
Doelpunt door Florian Wirtz. Na deze goal is het 0-1.
19'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Wissam Ben Yedder scoort. Daar is de gelijkmaker het staat nu 1-1.
21'
Doelpunt door Exequiel Alejandro Palacios in minuut 21. Het staat nu 1-2.
58'
Doelpunt door Amine Adli in minuut 58. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Florian Wirtz was dit niet mogelijk geweest. Het staat nu 1-3.
84'
Doelpunt door Breel-Donald Embolo in minuut 84. Het mag ook wel gezegd worden ... zonder de assist van Krepin Diatta was dit niet mogelijk geweest. Na deze goal is het 2-3.
121'
Bij Sardar Azmoun geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. Na deze goal is het 2-4.
122'
Bij Axel Disasi geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-4 is de score.
123'
Bij Nadiem Amiri geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 3-5 is de score.
124'
We zijn in minuut 124 als er een penalty gefloten wordt. Eliot Matazo schiet en mist. Wat jammer.
125'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Edmond Fayçal Tapsoba scoort. Het staat nu 3-6.
126'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Breel-Donald Embolo scoort. Het staat nu 4-6. Zijn tweede doelpunt in deze wedstrijd.
127'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Patrik Schick scoort. 4-7 is de score.
128'
Een penalty. De bal wordt op de elfmeterstip gelegd. Mooi. Kevin Volland scoort. Het staat nu 5-7.
129'
Bij Moussa Diaby geen stress bij deze penalty. Hij knalt de bal mooi binnen. 5-8 is de score.