Kossounou Odilon

Biografie

Kossounou Odilon is een 23-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kossounou speelde was Ivoorkust - Gabon op 2024-06-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kossounou Odilon in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kossounou Odilon in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kossounou Odilon in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kossounou Odilon een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kossounou Odilon een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kossounou Odilon

Bekijk de matchen en statistieken van Kossounou Odilon. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kossounou Odilon hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kossounou Odilon

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kossounou Odilon. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kossounou

Achternaam

Odilon

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-01-04

Geboorteland

Ivoorkust

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

188 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kossounou Odilon mee voetbalt bij Bayer Leverkusen, Ivory Coast, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook