Exequiel Alejandro Palacios

Biografie

Exequiel Alejandro Palacios is een 25-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Exequiel Alejandro speelde was Argentinië - Peru op 2024-06-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Exequiel Alejandro Palacios in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Exequiel Alejandro Palacios in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Exequiel Alejandro Palacios in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Exequiel Alejandro Palacios een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Exequiel Alejandro Palacios een assist heeft gegeven in de match.

Stats Exequiel Alejandro Palacios

Bekijk de matchen en statistieken van Exequiel Alejandro Palacios. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Exequiel Alejandro Palacios hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Exequiel Alejandro

Achternaam

Palacios

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-10-05

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Famaillá

Afkomst

Argentinië

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Exequiel Alejandro Palacios mee voetbalt bij Bayer Leverkusen, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook