Piero Martín Hincapié Reyna

Biografie

Piero Martín Hincapié Reyna is een 22-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Piero Martín speelde was Atalanta - Bayer Leverkusen op 2024-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Piero Martín Hincapié Reyna in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Piero Martín Hincapié Reyna in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Piero Martín Hincapié Reyna in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Piero Martín Hincapié Reyna een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Piero Martín Hincapié Reyna een assist heeft gegeven in de match.

Stats Piero Martín Hincapié Reyna

Bekijk de matchen en statistieken van Piero Martín Hincapié Reyna. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Piero Martín Hincapié Reyna hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Piero Martín

Achternaam

Hincapié Reyna

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-01-09

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Esmeraldas

Afkomst

Ecuador

Lengte

183 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Piero Martín Hincapié Reyna mee voetbalt bij Bayer Leverkusen, Ecuador, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook