Krepin Diatta

Biografie

Krepin Diatta is een 25-jarige voetballer uit Senegal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Krepin speelde was Montpellier - Monaco op 2024-05-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Krepin Diatta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Krepin Diatta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Krepin Diatta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Krepin Diatta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Krepin Diatta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Krepin Diatta

Bekijk de matchen en statistieken van Krepin Diatta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Krepin Diatta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Krepin Diatta

Het laatste nieuws gerelateerd aan Krepin Diatta. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Krepin

Achternaam

Diatta

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-02-25

Geboorteland

Senegal

Afkomst

Senegal

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Krepin Diatta mee voetbalt bij Monaco, Senegal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook